Smeets & Graas logo

Multivitaminen

Multivitaminen

Deze week zetten we bij Smeets & Graas de productgroep van de Multivitaminen extra in het zonnetje. Multivitaminen vormen de perfecte basis voor iedereen die op zoek is naar extra aanvulling op voeding. Of je nu student bent of 50+, een drukke baan hebt of zwanger, in de overgang bent of sporter, veganist of moeilijke eter.

We zijn erg trots op ons ruime assortiment aan multivitaminen, want voor elke doelgroep hebben we de keuze uit meerdere producten. Mocht je hulp nodig hebben bij de het maken van de juiste keuze: ons adviesteam helpt je graag met een persoonlijk advies.

Naar Multivitamine Overzicht

Zwangerschapsmulti's

Tijdens de zwangerschap en zelfs al daarvoor is het belangrijk om de juiste nutriënten in optimale hoeveelheden binnen te krijgen, het gaat immers om je toekomstige kindje. En ook als de baby geboren is bij het geven van borstvoeding is een juiste inname van voedingsstoffen door de moeder essentieel.

Een zeer compleet en zuiver multi-supplement voor de hele periode rond de zwangerschap is de Basic Prenatal van het merk Thorne. De capsules met goed opneembare ingrediënten zijn vriendelijk voor de maag en veroorzaken geen hinderlijke verstopping of opgeblazen gevoel, en bevatten geen hulpstoffen die de opname kunnen belemmeren of allergieën veroorzaken. In de Verenigde Staten is dit product erg populair.

Smeets & Graas biedt meerdere supplementen voor (aanstaande) moeders aan van verschillende merken. Voor een op maat gemaakt advies staan we graag voor je klaar.

Naar Zwangerschap Overzicht

Vitamines, Mineralen en meer...

De categorienaam Multivitaminen (afgekort multi) doet de meeste producten tekort. Meestal gaat het om een combinatie van biologisch actieve vitaminen en mineralen. Sommige fabrikanten voegen ook nog antioxidanten, kruiden of DHA toe zodat er aan meer specifieke behoeften van bepaalde doelgroepen wordt voldaan.

Omdat calcium en magnesium relatief veel ruimte innemen in een tablet of capsule is de dosering van deze mineralen in een multi vaak laag, omdat er anders geen plaats overblijft voor andere nutriënten. Daarom is het aan te bevelen om naast een multi nog een apart calcium-magnesium supplement te gebruiken. Multivitaminen vormen sowieso een goede basis in combinatie met andere supplementen. Die kunnen samen met een multi nog effectiever hun werk doen.

Naar Calcium-Magnesium Overzicht

Thorne Advanced Nutrients

Ons krachtigste multi-product is de Advanced Nutrients van Thorne. Deze powerhouse formule gaat een stap verder dan de meeste multivitamine producten: naast essentiële vitaminen en mineralen bevat Advanced Nutrients ook de krachtigste antioxidanten, nicotinamide-riboside en resveratrol.

Thorne richt zich sterk op preventie en healthy-aging en daarmee legt ze met dit product een prachtige standaard neer.

Advanced Nutrients