Wanneer de weer leverbaar is, ontvang je een e-mailbericht op .

Omega 3 Zooki

Van Yourzooki

Yourzooki - Omega 3 Zooki

{{ (chosenVariant.price) | formatNlNumber }}

{{ chosenVariant . amount }} {{ chosenVariant . shape_short }}

Kenmerken
 • Bevat 1500 mg visolie per theelepel
 • Met lekkere perzik mango smaak
 • Zonder vissmaak
 • Vrij van oprispingen of nasmaak
 • Kinderen
 • Uit-assortiment
Gebruiksaanwijzing


Goed schudden voor gebruik. Volwassenen 1 à 2 theelepels per dag. Kinderen 1 theelepel per dag. Mix het door je smoothie, druppel het over je havermout of snoep het zo van de lepel. Let op! Bij het openen van het zegel de 1e keer, de fles van je afhouden want door de druk kunnen er wat spetters visolie ontsnappen.

{{ (chosenVariant . price) | formatNlNumber }}

{{ chosenVariant . amount }} {{ chosenVariant . shape }}

 • {{ (chosenVariant . delivery_text_array) | formatDeliveryText }}

Etiket Informatie

Productnaam: Yourzooki Omega 3 Zooki
Inhoud: 450 ml olie

Samenstelling per theelepel (5 ml)

  Inhoud IE/IU ‡ RI †
Visolie (sardine en makreel)1500 mg  
- EPA (eicosapentaeenzuur)262,5 mg  
- DHA (docosahexaeenzuur)112,5 mg  
Vitamine D5 mcg200 IE100%
Vitamine E2 mg3 IE17%

Ingrediënten Omega-3, epa, dha, vitaminen, water (gezuiverd), glycerine, sucrose (<0,1 gr.), aroma (natuurlijk), oliezuur, zoetstof (xylitol), verdikkingsmiddel (acaciagom), stabilisator (kaliumbicarbonaat), kleurstoffen (kurkuma, bèta-caroteen), zuurteregelaar (citroenzuur).

Toelichting op de samenstelling IE/IU = Internationale Eenheden/Units. IE/IU's worden uitsluitend gebruikt bij vitamine A, D en E. De exacte definitie van 1 IE/IU verschilt per stof en is vastgesteld in internationale afspraken.

RI staat voor Referentie Inname en vervangt de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid). RI is een richtlijn voor de inname van met name vitaminen en mineralen. RI en ADH zijn in getal gelijk.

Gebruiksaanwijzing Goed schudden voor gebruik. Volwassenen 1 à 2 theelepels per dag. Kinderen 1 theelepel per dag. Mix het door je smoothie, druppel het over je havermout of snoep het zo van de lepel. Let op! Bij het openen van het zegel de 1e keer, de fles van je afhouden want door de druk kunnen er wat spetters visolie ontsnappen.
Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering, tenzij anders geadviseerd.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Meer gebruiksadviezen.

Dit supplement is:
Niet geschikt voor vegetariërs
Niet geschikt voor veganisten

Bewaaradvies Bewaren op een koele, droge en donkere plaats. Na opening in de koelkast bewaren en opmaken binnen de houdbaarheidsdatum.
Buiten het bereik van kinderen houden.

Voedingssupplement Vetzuurpreparaat

Distributeur Anna paulownastraat 37 2518 BB Den Haag

Laatste paginawijziging 13 juni 2021

Gezondheidsclaims

DHA
 • Is goed voor de hersenen
 • Draagt bij aan de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen
 • Is goed voor de bloeddruk
 • Heeft een gunstige invloed op het hart
 • De inname van DHA door de moeder is goed voor de ontwikkeling van de hersenen van de fœtus en van zuigelingen die borstvoeding krijgen.
Vitamine D
 • Draagt bij aan het behoud van sterke botten
 • Draagt bij aan de instandhouding van sterke tanden
 • Draagt bij aan de normale werking van de spieren
 • Draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem
 • Speelt een rol in het celdelingproces
Vitamine E
 • Beschermt de cellen tegen oxidatieve schade (vrije radicalen)

Product Beschrijving

YourZooki Omega 3 Visolie

YourZooki Omega 3 Visolie heeft geen vissmaak, maar smaakt naar perzik en mango. Ook geeft het geen nasmaak of oprispingen die naar vis smaken.

YourZooki Omega 3 Visolie bevat 1500 mg omega-3 per theelepel (dagdosering)

Waarschuwing
Bevat zoetstoffen.
Allergie informatie
Gluten nee Gist nee
Schaaldieren nee Lupine nee
Eieren nee Maïs nee
Vis nee Mosterd nee
Pinda’s nee Rijst nee
Soja nee Selderij nee
Melk (inclusief lactose) nee Sesamzaad nee
Noten nee Weekdieren nee
Bevat zoetstoffen ja Zwaveldioxide en sulfiet nee
Bevat cafeïne nee Zout toegevoegd nee
Synthetische kleurstoffen nee
Synthetische smaakstoffen nee
Conserveermiddelen nee
Allergie informatie
Gluten nee
Schaaldieren nee
Eieren nee
Vis nee
Pinda’s nee
Soja nee
Melk (inclusief lactose) nee
Noten nee
Bevat zoetstoffen ja
Bevat cafeïne nee
Gist nee
Lupine nee
Maïs nee
Mosterd nee
Rijst nee
Selderij nee
Sesamzaad nee
Weekdieren nee
Zwaveldioxide en sulfiet nee
Zout toegevoegd nee
Synthetische kleurstoffen nee
Synthetische smaakstoffen nee
Conserveermiddelen nee

Opmerkingen

Afwijkingen van het etiketOm u op onze website van uniforme informatie te kunnen voorzien hebben we veel etiket teksten ‘genormaliseerd’. Het kan dus zijn dat teksten op onze website afwijken van de teksten op het etiket van een product. Het gaat echter om kleine aanpassingen en de essentie van de informatie is altijd hetzelfde.

Voor belangrijke waarschuwingsteksten baseren wij ons op door de NPN (branchevereniging) uitgebrachte adviezen over het gebruik van waarschuwingsteksten. Het is mogelijk dat er op onze website meer waarschuwingen staan dan op het etiket van een product.

Over uw gezondheid U wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan uw (huis)arts of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen.

In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de verstrekte informatie uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en is u verstrekt door niet medisch bevoegde medewerkers. Daarnaast raden wij u aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of reeds verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze websites of in onze correspondentie met u.

De supplementen informatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige, veelvoorkomende en alledaagse klachten. Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen vóórkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.

Over zwangerschap en borstvoeding Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven bedoeld is, is het indien u zwanger bent of borstvoeding geeft aan te raden, eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het product te gebruiken.

Over kinderen Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor kinderen bedoeld is, is het aan te raden eerst een arts of andere deskundige te raadplegen alvorens het aan een kind te geven.

Over de informatie op deze website Ondanks dat alle informatie op onze websites, in onze emails en in andere communicatievormen met zorg en aandacht is samengesteld, is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is.

Contact Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Of ga naar de Veelgestelde Vragen pagina.

Gratis advies aanvragen

Stel geheel vrijblijvend uw vragen over supplementen met betrekking tot uw gezondheid.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn en correcter advies te kunnen geven kunt u (niet verplicht) ons hieronder van meer informatie voorzien:

Alle gegevens en informatie die u ons toestuurt worden vertrouwelijk en volgens wettelijke voorschriften behandeld. Meer hierover op de Privacy en Cookies pagina.