Smeets & Graas logo

Springfield Nattokinase van Various Brands

Various Brands - Springfield Nattokinase
Voordelen
  • Bevat 50 mg nattokinase per capsule
  • 1000 FU per capsule
  • 100% vegetarisch & veganistisch
Gebruiksaanwijzing

1-3x per dag 1 capsule tijdens een maaltijd innemen.

Houdbaar tot

90 capsules: Februari 2026

Ingrediënten

Productnaam: Various Brands Springfield Nattokinase
Inhoud: 90 vegetarische capsules
Voor wie: Veganisten

Samenstelling per capsule (dagdosering)

  Inhoud
Natto extract (Nattokinase) *50 mg (1000 FU*)

Ingrediënten Nattokinase (uit soja).

Toelichting op samenstelling * fibrinolytische units

Gebruiksadvies

Gebruiksaanwijzing 1-3x per dag 1 capsule tijdens een maaltijd innemen.

Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering, tenzij anders geadviseerd.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Heeft u gezondheidsklachten of gebruikt u medicijnen, raadpleeg dan altijd eerst uw behandelend arts over het gebruik van bepaalde supplementen. Meer gebruiksadviezen.

Bewaaradvies Bewaren op een koele, droge en donkere plaats. Niet in de koelkast.

Buiten het bereik van kinderen houden.

Houdbaar tot 90 capsules: Februari 2026

Allergie informatie / Waarschuwingen


Waarschuwing
Raadpleeg een deskundige bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen. Niet gebruiken vóór een operatie.
Dit supplement is:
Geschikt voor vegetariërs
Geschikt voor veganisten


Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering, tenzij anders geadviseerd.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Heeft u gezondheidsklachten of gebruikt u medicijnen, raadpleeg dan altijd eerst uw behandelend arts over het gebruik van bepaalde supplementen.

Nattokinase (Fibrinolytisch enzym)

Nattokinase van Springfield bevat 50 mg nattokinase per vegetarische capsule. Nattokinase is een uniek enzym dat ontstaat door fermentatie van soja met behulp van de bacterie Bacillus natto uit rijststrohalmen.

Overige informatie

Voedingssupplement Enzympreparaat

Laatste paginawijziging
3 december 2024