Smeets & Graas logo
  • Home
  • >
  • Living Nutrition
  • >

Living Nutrition

10 meest gekochte Living Nutrition supplementen

Toon alle Living Nutrition producten

Gevonden resultaten

Living Nutrition: The Fermentation Alchemists

Living NutritionLiving Nutrition is een Brits merk dat is gespecialiseerd in gefermenteerde kruiden en paddenstoelen. Er worden geen hulpstoffen gebruikt en alle producten zijn vegan en biologisch gecertificeerd.

5 productlijnen

Living Nutrition heeft 5 productlijnen die duidelijk van elkaar onderscheiden zijn door verschillend gekleurde verpakkingen:

Groen: enkelvoudige kruiden

- bijvoorbeeld: Astragalus en Holy basil

Olijfgroen: paddenstoelen

- bijvoorbeeld: Lion's Mane en Reishi

Geel: probiotica + 2 kruiden

- bijvoorbeeld: Your Flora® Gold Spice met Probiotica, Kurkuma en Gember

Oranje: complexen van kruiden

- bijvoorbeeld: Fermented SIBO-Go met Knoflook, Tijm, Oregano en Kruidnagel

Paars: complexen van kruiden en deels paddenstoelen

- bijvoorbeeld: Fermented Wisdom met Holy Basil, Gotu kola, Matcha en Lion's Mane.

Graham Botfield

Living Nutrition is opgericht door natuurgeneeskundige Graham Botfield. Met zijn kennis van traditionele geneesmiddelen, de toepassing van kruiden en paddenstoelen in de natuurgeneeskunde en meer dan 12 jaar ervaring in productontwerp en -ontwikkeling, concentreert Graham zijn onderzoek op gefermenteerde voedingsmiddelen en kruiden.

Kefir-kombucha

Living Nutrition fermenteert kruiden met een kefir-kombucha, waarbij zij gebruik maken van unieke micro-organismen. Zodra de fermentatie is voltooid, wordt door middel van een precisie vriesdroogproces de volledige levende voedingsmatrix van voedingsstoffen, enzymen en microben veilig gesteld.

Er word geen gebruik gemaakt van warmte, druk, onnatuurlijke processen of onnatuurlijke ingrediënten zoals vulstoffen, bindmiddelen of additieven. Living Nutrition suppletie is geschikt voor veganisten, coeliakiepatiënten en vegetariërs.