Smeets & Graas logo

Minami

10 meest gekochte Minami supplementen

Toon alle Minami producten

Gevonden resultaten

MorEPA

MorEPA Original, Plus, Platinum en Kids zijn de 4 meest gebruikte visolie supplementen van Minami. Deze lijn bevat een hoge tot zeer hoge dosis EPA en een relatief lage dosis DHA. Original is de voordeligste van deze drie en de Platinum is de hoogst gedoseerde.

En de MorEPA Mini is de ideale visolie voor kinderen.

MorDHA

MorDHA en MorDHA Mini zijn de 2 high-DHA visolie producten van Minami. MorDHA is ideaal voor tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

En de MorDHA Mini is de beste keuze voor baby's en peuters.

Vloeibare visolie

Sinds enkele jaren heeft Minami ook 2 vloeibare visolieproducten: EPA+DHA Liquid + Vitamine D in een variant voor kinderen en één voor volwassenen.

Specials

Drie bijzondere visolie supplementen zijn de MorEPA Move, de MorEPA Gold en de VeganDHA:

De MorEPA Move bevat naast een hoge dosering omega-3 vetzuren ook Kurkuma en Vitamine C en kan worden ingezet voor het behoud van gezonde gewrichten.

MorEPA Gold is een Formuleproduct met naast een hoge dosering omega-3 vetzuren een mix aan stoffen met een sterke anti-oxidantwerking. MorEPA Gold is gericht op 40-plussers en heeft het meeste invloed op de goede werking van de hart en bloedvaten.

VeganDHA was één van de eerste producten op de markt met omega-3 vetzuren uit algen. Per capsule bevat het 250 mg DHA.

Voor Kinderen

De 3 beste visolie supplementen voor kinderen zijn de MorEPA Kids, de MorDHA Kids en de EPA+DHA Liquid Kids + Vitamine D3Minami - 100 ml olie. De MorDHA Kids is bestemd voor baby's en peuters en de MorEPA Kids en de Liquid is voor de wat oudere kinderen.

Over Minami

Minami visolieVisolie supplementen van Minami: de zuiverste en hoogst gedoseerde omega-3 vetzuren. Het topproduct van Minami is de MorEPA Platinum: Eén capsule bevat maar liefst 1100 mg Omega-3, waarvan 764 mg EPA en 236 mg DHA.

Minami kenmerkt zich door het aanbod van omega-3 supplementen die middels een unieke extractie-methode worden verkregen. Minami legt zichzelf de strengste productienormen op inzake zuiverheid en milieuvriendelijkheid. Zij streeft ernaar om de beste en meest zuivere omega-3 supplementen ter wereld te produceren.