Smeets & Graas logo

Minami

10 meest gekochte Minami supplementen

Toon alle Minami producten

Gevonden resultaten

Minami Visolie in een nieuw jasje

De productlijn van Minami krijgt een nieuw uiterlijk en een paar producten krijgen een enigszins andere naam (Bijvoorbeeld: MorEPA Smart Fats wordt MorEPA Original). Naar verwachting worden uiterlijk aan het eind van het tweede kwartaal alle producten in de nieuwe verpakking geleverd.

De inhoud van de producten is niet veranderd. Het kan zijn dat de komende periode u een andere verpakking krijgt dan de afbeelding op de website maar de producten zijn inhoudelijk dus hetzelfde.

Hieronder ziet u de evolutie die de verpakking van de MorEPA sinds 2003 doorgemaakt heeft. De ijsberg is een constante maar wel steeds gestyleerder.

MorEPA

MorEPA Smart Fats, Plus, Platinum en Mini zijn de 4 meest gebruikte visolie supplementen van Minami. Deze lijn bevat een hoge tot zeer hoge dosis EPA en een relatief lage dosis DHA. Smart Fats is de voordeligste van deze drie en de Platinum is de hoogst gedoseerde.

En de MorEPA Mini is de ideale visolie voor kinderen.

MorDHA

MorDHA en MorDHA Mini zijn de 2 high-DHA visolie producten van Minami. MorDHA is ideaal voor tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

En de MorDHA Mini is de beste keuze voor baby's en peuters.

Specials

3 zeer bijzondere visolie supplementen zijn de MorEPA Cholesterol, Move en Gold. De Cholesterol bevat naast zuivere visolie een effectieve dosis rode gist rijst.

De MorEPA Move is een combinatie met Kurkuma, koper en vitamine C.

En de Gold is een antioxidant visolie met olijfblad-extract, knoflook en zink.

Voor Kinderen

De 2 beste visolie supplementen voor kinderen zijn de MorEPA Mini en MorDHA Mini. De MorDHA Mini is bestemd voor baby's en peuters en de MorEPA Mini is voor de wat oudere kinderen.

Over Minami

Minami visolieVisolie supplementen van Minami: de zuiverste en hoogst gedoseerde omega-3 vetzuren. Het topproduct van Minami is de MorEPA Platinum: Eén capsule bevat maar liefst 1100 mg Omega-3, waarvan 764 mg EPA en 236 mg DHA.

Minami kenmerkt zich door het aanbod van omega-3 supplementen die middels een unieke extractie-methode worden verkregen. Minami legt zichzelf de strengste productienormen op inzake zuiverheid en milieuvriendelijkheid. Zij streeft ernaar om de beste en meest zuivere omega-3 supplementen ter wereld te produceren.