Toegevoegd aan je winkelmandje

Nutrex

Nutrex HawaiiNutrex Hawaii werd in Kailua-Kona, Hawaii opgericht door Dr. Gerald Cysewski. Hij is een wereldwijd erkend expert op het gebied van microalgen en carotenoïden. Nutrex heeft een specialistisch assortiment Astaxanthine met het gepatenteerde BioAstin extract.

Nutrex Hawaii is de enige microalgen productie faciliteit dat is gevestigd in een ‘BioSecure Zone’. In deze zone is het verboden om pesticiden en GMO’s te gebruiken.

De producten zijn geproduceerd zonder het gebruik van pesticiden, herbiciden en daarnaast wordt er gezorgd dat er geen landerosie of watervervuiling plaatsvindt. De producten zijn gegarandeerd GMO-vrij en niet doorstraald.

nutrex-pic

Nutrex wordt frequent geaudit door de FDA, de State of Hawaii Department of Health, de US Department of Agriculture en de Federal Trade Commission.

Nutrex is de eerste microalgen productie faciliteit die in het bezit is van een ISO (sinds 1999) en GMP certificering. Naast de 15 inhouse controle analyses worden alle producten ook in onafhankelijke en gecertificeerde laboratoria getest.

Zoekresultaten

terug naar de top 4

4 meest gekochte Nutrex supplementen

BioAstin Hawaiian Astaxanthin 12 mg - Nutrex - 50/75 softgels

12 mg - Hoogste dosering

Laagste Prijs

32,95 euro - meer lezen

BioAstin Hawaiian Astaxanthin 4 mg - Nutrex - 120 softgels

4 mg - Standaard dosering

Laagste Prijs

32,95 euro - meer lezen

BioAstin Hawaiian Astaxanthin 6 mg - Nutrex - 60 softgels

6 mg - Middelhoge dosering

Bevat BioAstin® van Cyanotech

26,95 euro - meer lezen

BioAstin Hawaiian Astaxanthin 12 mg Vegan - Nutrex - 50 capsules

12 mg - Hoogste dosering

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

34,95 euro - meer lezen