GOBA

BOGAIn de afgelopen jaren heeft GOBA, naast het produceren van enkelvoudige paddenstoelproducten, gewerkt aan het samenstellen van medicinale paddenstoelmixen om op bepaalde terreinen krachtigere ondersteuning te kunnen bieden aan consumenten dan mogelijk is met enkelvoudige paddenstoelproducten.

Tevens was de uitdaging om de mixen voor een breed spectrum aan doeleinden geschikt te maken. Er zijn een aantal verschillende mixen ontwikkeld die elk op hun eigen terrein krachtige eigenschappen hebben.

 

goba-bio goba-eko goba-eu

 

MycoMedica is een Sloveens bedrijf wat zich volledig richt op wetenschappelijk onderzoek naar de medicinale werking van paddenstoelen en de kweek, bewerking en productie van voedingssupplementen van paddenstoelen. De oprichter/eigenaar Dr. Andrej Gregori heeft al vanaf zijn kinderjaren een fascinatie voor de natuur en in het bijzonder planten gehad. Vanaf die tijd verzamelt hij zaden en planten van overal op de wereld.

Zijn interesse voor paddenstoelen heeft hem doen besluiten zijn studie aan de Universiteit van Ljubljana geheel hier aan te wijden. Hij haalde hier zijn PhD aan de Biotechnische Faculteit en promoveerde op het onderwerp “de invloed van nieuwe teelttechnologieën op paddenstoelen, hun opbrengst en medicinale inhoudsstoffen “.

Onder de naam GOBA produceert MycoMedica hoogwaardige paddenstoelproducten in de vorm van thee, tincturen, capsules en poeders. MycoMedica maakt hierbij gebruik van door Dr. Gregori zelf nieuw ontwikkelde, laboratorium gecontroleerde kweekmethodes.

Dr. Andrej Gregori is lid van tal van internationale werkgroepen en wetenschappelijke comités en onderzoeksgroepen betreffende paddenstoelen en is betrokken bij wetenschappelijk onderzoek over paddenstoelen en hun medicinale toepassingen.

Het biologisch gecertificeerde bedrijf is gevestigd in Podkoren (Slovenië), in een zuivere bergomgeving, en staat onder controle van de gezondheidsautoriteiten. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van biologische materialen bij de kweek en verwerking van de producten. Tevens maakt MycoMedica gebruik van zuiver bronwater en worden organisch restafval hergebruikt.

Dit alles garandeert de kwaliteit van de 100% biologische paddenstoelproducten. Het bedrijf is hierdoor uitgegroeid tot een toonaangevende producent van therapeutisch geschikte paddenstoelproducten met afnemers over de hele wereld van zowel bulk- als eindproducten. De bio-certificering is ook in Nederland geregistreerd bij en staat onder controle van het SKAL.

De GOBA producten kenmerken zich door een hoog gehalte aan werkzame stoffen en een hoge mate van zuiverheid. MycoMedica beschikt over de grootste sporenbank van paddenstoelen ter wereld.

10 meest gekochte GOBA supplementen
GOBA - Mycomix Immun K 140 vegetarische capsules

Mycomix Immun K GOBA - 140 vegetarische capsules

 • Paddenstoelencomplex voor het immuunsysteem
 • Biologisch
31,00 Bekijken
GOBA - Hericium erinaceus K BIO 140 vegetarische capsules

Hericium erinaceus K BIOGOBA - 140 vegetarische capsules

 • Geschikt als vleesvervanger voor vegetariërs
24,50 Bekijken
GOBA - Mycomix Onca BIO 200 gram poeder

Mycomix Onca BIOGOBA - 200 gram poeder

 • Het meest complete paddestoelencomplex
 • Biologisch
38,90 Bekijken
GOBA - Hericium erinaceus BIO 100 gram poeder

Hericium erinaceus BIOGOBA - 100 gram poeder

 • Geschikt als vleesvervanger voor vegetariërs
23,50 Bekijken
GOBA - Ganoderma lucidum tinctuur BIO 50/100 ml tinctuur

Ganoderma lucidum tinctuur BIOGOBA - 50/100 ml tinctuur

 • Biologische reishi tinctuur
36,95 - 66,50 Bekijken
GOBA - Cordyvit BIO 100/250 gram poeder

Cordyvit BIOGOBA - 100/250 gram poeder

 • De originele cordyceps (Cs-4)
 • Biologisch
23,50 - 46,95 Bekijken
GOBA - Galimmun BIO 75/150 gram poeder

Galimmun BIOGOBA - 75/150 gram poeder

 • Biologische reishi
16,75 - 25,50 Bekijken
GOBA - Mycomix 50+ BIO 200 gram poeder

Mycomix 50+ BIOGOBA - 200 gram poeder

 • Paddestoelen mix speciaal voor senioren
39,95 Bekijken
Toon alle GOBA producten
Gevonden resultaten