Smeets & Graas logo

GOBA

Kies een categorie hieronder
  • Paddenstoelen
  • Reishi
  • Lion's Mane - Pruikzwam

10 meest gekochte GOBA supplementen

Toon alle GOBA producten

Gevonden resultaten

GOBAIn de afgelopen jaren heeft GOBA, naast het produceren van enkelvoudige paddenstoel producten, gewerkt aan het samenstellen van medicinale paddenstoelmixen om op bepaalde terreinen krachtigere ondersteuning te kunnen bieden aan consumenten dan mogelijk is met enkelvoudige paddenstoelproducten.

Tevens was de uitdaging om de mixen voor een breed spectrum aan doeleinden geschikt te maken. Er zijn een aantal verschillende mixen ontwikkeld die elk op hun eigen terrein krachtige eigenschappen hebben.

 

goba-bio goba-eko goba-eu

 

MycoMedica is een Sloveens bedrijf wat zich volledig richt op wetenschappelijk onderzoek naar de medicinale werking van paddenstoelen en de kweek, bewerking en productie van voedingssupplementen van paddenstoelen. De oprichter/eigenaar Dr. Andrej Gregori heeft al vanaf zijn kinderjaren een fascinatie voor de natuur en in het bijzonder planten gehad. Vanaf die tijd verzamelt hij zaden en planten van overal op de wereld.

Zijn interesse voor paddenstoelen heeft hem doen besluiten zijn studie aan de Universiteit van Ljubljana geheel hier aan te wijden. Hij haalde hier zijn PhD aan de Biotechnische Faculteit en promoveerde op het onderwerp “de invloed van nieuwe teelttechnologieën op paddenstoelen, hun opbrengst en medicinale inhoudsstoffen “.

Onder de naam GOBA produceert MycoMedica hoogwaardige paddenstoelproducten in de vorm van thee, tincturen, capsules en poeders. MycoMedica maakt hierbij gebruik van door Dr. Gregori zelf nieuw ontwikkelde, laboratorium gecontroleerde kweekmethodes.

Dr. Andrej Gregori is lid van tal van internationale werkgroepen en wetenschappelijke comités en onderzoeksgroepen betreffende paddenstoelen en is betrokken bij wetenschappelijk onderzoek over paddenstoelen en hun medicinale toepassingen.

Het biologisch gecertificeerde bedrijf is gevestigd in Podkoren (Slovenië), in een zuivere bergomgeving, en staat onder controle van de gezondheidsautoriteiten. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van biologische materialen bij de kweek en verwerking van de producten. Tevens maakt MycoMedica gebruik van zuiver bronwater en worden organisch restafval hergebruikt.

Dit alles garandeert de kwaliteit van de 100% biologische paddenstoelproducten. Het bedrijf is hierdoor uitgegroeid tot een toonaangevende producent van therapeutisch geschikte paddenstoelproducten met afnemers over de hele wereld van zowel bulk- als eindproducten. De bio-certificering is ook in Nederland geregistreerd bij en staat onder controle van het SKAL.

De GOBA producten kenmerken zich door een hoog gehalte aan werkzame stoffen en een hoge mate van zuiverheid. MycoMedica beschikt over de grootste sporenbank van paddenstoelen ter wereld.