Smeets & Graas logo
  • Home
  • >
  • Prijzen en Kortingen
  • >

Prijzen en Kortingen

BTW

Alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW. Per 1 juli 2021 wordt de BTW land-specifiek berekend. Daarbij wordt uitgegaan van 1 inclusief BTW-bedrag en dat is het bedrag dat op de website wordt getoond. Het exacte BTW-bedrag krijgt u te zien op de factuur.

De BTW-tarieven hebben geen invloed op hetgeen u betaald.

Kortingen

Op deze website kunt u verschillende manieren gebruik maken van kortingen:

  • Staffelkortingen: standaard hanteren we een model waarbij de korting oploopt naarmate u meer producten besteld. Op iedere productpagina staat aan de rechterkant duidelijk aangegeven wat de kortingen precies zijn.
    Op sommige merken kunnen we geen korting geven, bij een paar merken gaat de korting tot maximaal 10% maar op het merendeel van de producten kan de korting oplopen tot 25%. Producten waarop geen of beperkte korting wordt gegeven tellen wel mee voor de totale korting.
  • Aanbiedingen met staffelkorting: via de Aanbiedingen Pagina kunt u meteen zien wat de actuele aanbiedingen zijn. In principe krijgt u naast de actuele aanbieding op deze producten ook nog de staffelkorting.
  • Aanbiedingen zonder staffelkorting: op producten met deze aanbieding wordt de korting gegeven op het bedrag voor 1 verpakking. De staffelkorting geldt in dat geval niet. Op de productpagina staat aan de rechterkant altijd duidelijk aangegeven hoe de korting precies werkt.

Alle aanbiedingen en kortingen gelden zolang de voorraad en/of de actie strekt.

De BTW-tarieven per land:
Land BTW percentage
Nederland9%
België6%
Denemarken25%
Duitsland7%
Finland14%
Frankrijk5,5%
Griekenland13%
Hongarije27%
Ierland13,50%
Italië10%
Litouwen21%
Luxemburg8%
Oostenrijk10%
Polen23%
Portugal23%
Roemenië9%
Slowakije10%
Spanje10%
Tsjechië21%
Zweden12%