Belangrijke, actuele mededelingen

Laatste paginawijziging: 4 december 2020

Actueel:

Vertragingen Nederland

PostNL en andere vervoerders hebben te maken met een sterk verhoogd pakketvolume omdat veel meer mensen online zijn gaan bestellen. Tevens is het eind van het jaar altijd een drukke periode.

Vrijwel zeker zullen er dit jaar in december vertragingen optreden.

Houdt u dus rekening met een levertijd die langer kan zijn dan normaal. Vertragingen zullen vooral na weekenden en rond feestdagen optreden.

Om te weten wanneer u pakket precies bezorgd wordt kunt u het beste af en toe de Track & Trace bekijken.

Vertragingen Internationaal

Een groot deel van ons assortiment komt uit de VS (door ons of een van onze Nederlandse leveranciers geïmporteerd) en vervoer gaat per luchtvracht. Een deel van die luchtvracht gaat met vrachtvliegtuigen, een deel gaat in het vrachtruim van passagiersvliegtuigen. Omdat er nog steeds veel minder passagiersvluchten zijn dan normaal, kunnen er in het vrachtvervoer tussen de VS en de EU voorlopig nog makkelijk vertragingen optreden.

Het kan dus geburen dat sommige producten wat langer dan normaal niet leverbaar zijn.

De rest van het assortiment komt uit de EU en daarmee zijn vooralsnog minder problemen.

PostNL Corona maatregelen

PostNL heeft een aantal aanpassingen doorgevoerd in haar bezorgbeleid om het voor iedereen veilig te houden.

Meer en actuele informatie hierover kunt u lezen op de PostNL website:

PostNL FAQ

Corona-Maatregelen bij Smeets & Graas

  • Alleen personeel dat zich direct bezig houdt met de afhandeling van bestellingen werkt op locatie. De rest werkt grotendeels vanuit huis.
  • Alle personeelsleden houden zich strikt aan Social Distancing maatregelen.
  • Hygiëne-maatregelen zijn sterk opgevoerd. Iedereen wast regelmatig zijn/haar handen met goede zeep, we gebruiken papieren handdoeken en het kantoor en magazijn worden regelmatig schoongemaakt.
  • Behalve personeelsleden mag niemand meer onze locatie bezoeken. Bezorgers en transporteurs komen niet verder dan de voordeur.

Beschikbaarheid van producten

Wereldwijd is er een verhoogde vraag naar voedingssupplementen en daardoor staan distributeurs, aanvoerlijnen en productieprocessen onder druk. Momenteel hebben we in vrijwel alle productgroepen voldoende voorraad. Individuele producten zijn soms niet leverbaar maar er is bijna altijd wel een alternatief. Wilt u advies, vraag het ons.

Service en drukte

Door het deels thuiswerken, de vele vragen die we krijgen etc. is het soms niet mogelijk de gebruikelijke service te verlenen.

Het kan dus zijn dat we soms de telefoon niet opnemen en dat we mails mogelijk iets langzamer beantwoorden dan normaal.