Smeets & Graas logo

Jarro-Dophilus Infant

Van Jarrow Formulas

Jarrow Formulas - Jarro-Dophilus Infant
Kenmerken
Gebruiksaanwijzing

Voor zuigelingen tot 6 maanden oud, voeg eenmaal daags 10 druppels toe aan voeding, lauwe melk of een zuigelingenvoeding. Schud het flesje goed voor elk gebruik.

Etiket Informatie

Productnaam: Jarrow Formulas Jarro-Dophilus Infant
Inhoud: 15 ml olie

Samenstelling per 10 druppels (dagdosering)

  Inhoud
Bifidobacterium longum subsp. infantis M-63 *1 miljard (12,5 mg)

Ingrediënten Mct vetzuren, tapiocazetmeel (manihot esculenta), citroenzuur, probiotica, zuurteregelaar (calciumfosfaat), antioxidant (vitamine e (d-alfa-tocoferol)).

Toelichting op de samenstelling *) 1 miljard Colony Forming Units: het aantal levensvatbare bacteriën die in staat zijn zich te vermenigvuldigen en een kolonie te vormen.**) De vitamine E is uit zonnebloemolie.

Gebruiksaanwijzing Voor zuigelingen tot 6 maanden oud, voeg eenmaal daags 10 druppels toe aan voeding, lauwe melk of een zuigelingenvoeding. Schud het flesje goed voor elk gebruik.
Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering, tenzij anders geadviseerd.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Meer gebruiksadviezen.

Dit supplement is:
Geschikt voor vegetariërs
Geschikt voor veganisten

Bewaaradvies Bewaren op een koele, droge en donkere plaats. Bij temperaturen boven de 25 graden is bewaring in de koelkast aanbevolen.
Buiten het bereik van kinderen houden.

Geproduceerd door Jarrow Formulas, Inc.
1824 S. Robertson Blvd.
Los Angeles (US), CA 90035-4317
info@jarrow.com
Tel: 0800-726-0886
Fax: 310-736-3173

Voor Smeets & Graas
G. Meirstraat 11
9728 TB Groningen
050 850 36 88

Laatste paginawijziging 25 september 2023

Jarro-Dophilus® Infant

Jarro-Dophilus Infant bevat de bacteriestam Bifidobacterium longum subsp. infantis M-63 die speciaal geschikt is voor hele jonge kinderen.

B. infantis is het belangrijkste darmorganisme dat wordt aangetroffen bij zuigelingen die borstvoeding krijgen. B. infantis is ook de enige bacteriesoort die in staat is alle Oligosacchariden (HMO's) uit de menselijke melk op te nemen en te metaboliseren.

Allergie informatie
Gluten nee
Schaaldieren nee
Eieren nee
Vis nee
Pinda’s nee
Soja nee
Melk (inclusief lactose) nee
Noten nee
Bevat zoetstoffen nee
Bevat cafeïne nee
Gist nee
Lupine nee
Maïs nee
Mosterd nee
Rijst nee
Selderij nee
Sesamzaad nee
Weekdieren nee
Zwaveldioxide en sulfiet nee
Zout toegevoegd nee
Synthetische kleurstoffen nee
Synthetische smaakstoffen nee
Conserveermiddelen nee

Opmerkingen

Afwijkingen van het etiket Het kan voorkomen dat teksten op onze website afwijken van de teksten op het etiket van een product.

Gezondheidsklachten Heeft u gezondheidsklachten en/of gebruikt u medicijnen raadpleeg dan altijd eerst uw behandelend arts over het gebruik van bepaalde supplementen.

Zwangerschap/borstvoeding, kinderen Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere/borstvoedinggevende vrouwen of kinderen bedoeld is, raden wij aan om eerst een deskundige hierover te raadplegen.

Meer informatie Zie voor meer informatie over etiket-afwijkingen, wat te doen bij gezondheidsklachten, en antwoorden op andere vragen onze
Veelgestelde Vragen pagina.

Contact Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.