Toegevoegd aan je winkelmandje
Vitals - PEA Pure

PEA Pure

  • Bevat PeaPure®
  • PEA-opt® keurmerk

PEA Pure

Merk Vitals

65,0090 vegetarische capsules

Morgen verzonden Gratis verzending!

Prijs per stuk bij afname van:

  • 1 stuks: 65,00  
  • 2 stuks: 61,75 -5%
  • 3 stuks: 58,50 -10%
  • 4 stuks: 55,25 -15%
  • 5 stuks: 52,00 -20%
  • 10 stuks: 48,75 -25%

De korting geldt ook bij een combinatie van verschillende producten.

Categorie PEA

Doelgroep Volwassenen

PEA Pure

Palmitoylethanolamide (PEA), ook wel palmidrol genaamd, is een lichaamseigen vetzuuramide. Het is een stof die in lichaamscellen geproduceerd wordt en daar fysiologische functies heeft die samenhangen met evenwicht (homeostase), te vergelijken met vitamine D en alfa liponzuur.

Gedurende de eerste twee maanden driemaal daags een capsule bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. De dagdosering kan ook in twee keer ingenomen worden (bijvoorbeeld in de ochtend twee capsules en ’s avonds een capsule). Voor een snellere werking kan het zinvol zijn om de capsules te openen, de inhoud op een lepeltje te doen en onder de tong te strooien. Laat het poeder dan zo veel mogelijk in de mond oplossen.

Gebruikers van PEA Pure merken meestal verbetering in de eerste weken van het gebruik. Pas na twee maanden consequent gebruik kan de werking van PEA Pure goed beoordeeld worden. Vanaf dat moment wordt duidelijk of langer gebruik zinvol is. Wanneer na twee maanden het gewenste effect bereikt is, kan de dosering in veel gevallen worden verlaagd naar tweemaal daags een capsule.

Vanaf vier maanden kunt u overwegen om:

door te gaan met de inname van tweemaal daags een capsule de inname terug te brengen tot eenmaal daags een capsule de inname te beëindigen

Indien het resultaat na het verlagen van de dosering afneemt, wordt geadviseerd om de dosering weer te verhogen tot twee- of driemaal daags een capsule.

PEAopt® Keurmerk

PEA-producten met het PEAopt® keurmerk bevatten gegarandeerd palmitoylethanolamide met de hoogste zuiverheid en kwaliteit, en een optimale opneembaarheid. Elke batch PeaPure® wordt geanalyseerd op kwaliteit en zuiverheid in een onafhankelijk laboratorium. PeaPure® is een geregistreerd handelsmerk van de JP Russell Science Group.

#1 in categorie PEA

Kenmerken
  • Bevat PeaPure®
  • PEA-opt® keurmerk
Houdbaar tot

90 vegetarische capsules: oktober 2020

Gebruiksaanwijzing

3 x per dag 1 capsule innemen tijdens een maaltijd.

Ingrediënten en Gebruiksadvies

Samenstelling per 3 capsules (dagdosering)

  Inhoud
Palmitoylethanolamide (PeaPure®)1200 mg