Ginkgo Biloba 120 mg: uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Smeets & Graas raadt onder de Ginkgo Biloba producten altijd de Jarrow Ginkgo Biloba aan. Het ondersteunt de normale functie van de doorbloeding en het geheugen en is daarnaast zeer voordelig in gebruik.

Hoogste Kwaliteit

Ginkgo biloba van Jarrow Formulas wordt geproduceerd door middel van een krachtig proces dat een zeer zuiver Ginkgo biloba extract oplevert met 24% ginkgoflavonglycosides en minimaal 6% terpeen lactoon extract.

Zeer Voordelig

Ginkgo biloba van Jarrow Formulas is niet alleen een uitstekende Ginkgo, maar ook de voordeligste. Een capsule bevat maar liefst 120 mg zuivere Ginkgo biloba.

GlutenvrijVegetarischVeganistisch

Klik hier en vraag advies over dit product

Toepassingen

  • Draagt bij aan het functioneren van het geheugen
  • Goed voor de gemoedstoestand
  • Goed voor de leerprestaties
  • Ondersteunt de normale werking van hart en bloedvaten

Kenmerken

  • Zeer voordelige Ginkgo Biloba met maar liefst 120 mg per capsule

Houdbaar tot
120 vegetarische capsules: mei 2016
240 vegetarische capsules: mei 2016


Gebruiksaanwijzing
1 x daags 1 capsule innemen tijdens een maaltijd.

Trustpilot waardering: Uitstekend


stars

Smeets & Graas scoorde gemiddeld een 9,3 uit 10 met 275 reviews.

Besteltip: Samen-Nog-Beter

Besteltip: Samen-Nog-Goedkoper

3x Ginkgo Biloba

240 vegetarische capsules

Gebruiksaanwijzing1 x daags 1 capsule innemen tijdens een maaltijd.

Houd u aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Voedingssupplementen dienen niet gebruikt te worden als vervanging voor een gevarieerde voeding. Meer gebruiksadviezen.
WaarschuwingNiet gebruiken tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding. Dit product kan de werking van geneesmiddelen, met name antistollingsmiddelen, beinvloeden.
Allergie informatieDit product is vrij van tarwe, gluten, soja, zuivel, eieren, vis/schaaldieren, pinda's/noten. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Voor wieVolwassenen.
Grootte120 en 240 vegetarische capsules
Houdbaar tot120 vegetarische capsules: mei 2016
240 vegetarische capsules: mei 2016
IngrediëntenGinkgo biloba extract, cellulose, cellulose (capsule), magnesiumstearaat, siliciumdioxide.
Meer informatie over deze stoffen
BewaringBij voorkeur op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast. Buiten het bereik van kinderen houden.
Laatste wijziging2 februari 2015

Vraag Advies

 

Leeg laten
Email adres
Vraag
 

Alle gegevens en informatie die u ons toestuurt worden vertrouwelijk behandeld. Uw informatie wordt nooit aan derden verstrekt. Zie voor meer hierover de Privacy en Cookies pagina.

Disclaimer

Over uw gezondheid

U wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan uw (huis)arts of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen.

In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de verstrekte informatie uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en is u verstrekt door niet medisch bevoegde medewerkers. Daarnaast raden wij u aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of reeds verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze websites of in onze correspondentie met u (via email of telefonisch).

De supplementeninformatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige, veelvoorkomende en alledaagse klachten. Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen vóórkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.

Over zwangerschap en borstvoeding

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven bedoeld is dient u, indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst een arts of andere deskundige te raad plegen alvorens het product te gebruiken.

Over kinderen

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het op kinderen gericht is dient u eerst een arts of andere deskundige te raad plegen alvorens het aan een kind te geven.

Afwijkende Waarschuwingen

Doordat verschillende fabrikanten van voedingssupplementen uiteenlopende gezondheidswaarschuwingen leveren kiezen we ervoor om soms af te wijken van de geleverde adviezen en/of extra waarschuwingen te vermelden. Bij belangrijke waarschuwingen gaan wij uit van de onlangs (najaar 2013) door de NPN uitgebrachte adviezen over het gebruik van waarschuwingsteksten.

Over de informatie op deze website

Ondanks dat alle informatie op onze websites en in onze emails met zorg en aandacht zijn samengesteld, is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is.

Gebruikers van onze informatiebronnen kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. Het gebruiken of toepassen van de informatie is volledig op eigen risico en verantwoordelijkheid van de gebruiker.

Contact

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Of ga naar de Veelgestelde Vragen pagina.