Toegevoegd aan je winkelmandje

Warmteprotocol Smeets & Graas

Gratis gekoelde verzending

Wanneer de temperatuur in de buurt van of boven de 30 graden komt verzenden wij alle bestellingen gekoeld. De kosten voor gekoelde verzending zijn geheel voor onze rekening. De bestellingen worden verzonden met 1 of meerdere koelelementen (afhankelijk van het soort product en de omvang van de bestelling). De producten en de koelelementen worden vervolgens in een isothermische folie gedaan. Daar komt dan de kartonnen verzenddoos nog omheen. Tevens worden de bestellingen pas aan het eind van de middag ingepakt.

Onder meer normale omstandigheden verzenden wij alleen sommige Probiotica gekoeld.

Opslag bij Smeets & Graas

Het magazijn van Smeets & Graas is klimaat-gecontroleerd. Dat is niet alleen fijn voor onze inpakkers maar zo blijven de producten ook op een constante temperatuur (ca. 20 graden). Sommige probiotica-producten bewaren we in een koelkast.

Algemeen

De meeste voedingssupplementen zijn goed bestand tegen hogere temperaturen. In het algemeen hoeft u dus niet bang te zijn dat supplementen snel bederven of in kwaliteit achteruit gaan.

Bewaring thuis

Wanneer u de producten op een koele, donkere en droge plaats bewaard is dat voor bijna alle supplementen voldoende. Over het algemeen is een keukenkastje een goede plek. Mocht het in de zomer toch te warm worden in huis is het geen bezwaar om producten enige tijd in de koelkast te bewaren. Om te voorkomen dat de supplementen vochtig worden kunt u ze in een goed afsluitbare vershouddoos doen.

Een beperkt aantal Probiotica-producten moet altijd in de koelkast bewaard worden. Dit staat altijd op de website en de verpakking aangegeven.

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande vragen, neem dan gerust contact met ons op.