Smeets & Graas logo

Algenolie

Algenolie

Themaweek Social Media: week van de Algenolie

Na de week van de visolie besteden we deze week extra aandacht aan algenolie. Algenolie is een plantaardig alternatief als bron van essentiële Omega-3 vetzuren. Vissen komen immers aan hun omega-3-vetzuren doordat ze algen eten. Omdat algen aan het begin van de voedselketen staan zijn ze een zuivere bron van omega-3 vetzuren en is er minder bewerking nodig om tot het eindproduct te komen.

Hoe herken je een kwalitatief algenolieproduct:

- afkomstig van gekweekte algen: gecontroleerd productieproces

- 100% pure algenolie zonder onnodige toevoegingen

- vrij van de dioxines, PCB’s, zware metalen en andere toxines

- hoge concentratie DHA , eventueel ook met EPA

- toegevoegd antioxidant (bijvoorbeeld vitamine E) ter bescherming tegen oxidatie

Bij al onze algenoliën is dit uiteraard het geval en we bieden een ruime keuze: in capsules, vloeibaar, met alleen DHA of met DHA èn EPA.

Naar algenolie overzicht

Ons algenolie assortiment

Ons assortiment algenolie supplementen bestaat uit een elftal kwalitatief hoogwaardige producten als bron van DHA en in een enkel geval ook van EPA, naast ons duurzame visolie assortiment. De meeste van die supplementen bestaan voor 100% uit algenolie.

Microalgen bieden een veelbelovende uitkomst als het gaat om een duurzaam alternatief voor visolie.

Bonusan Algenolie

Sinds kort maakt Bonusan deel uit van de kwaliteitsmerken die wij aanbieden! Bonusan levert al 55 jaar een breed assortiment van specialistische supplementen. De Omega-3 Algenolie van Bonusan is 100% plantaardig en bevat naast 250 mg DHA ook 5 mcg vitamine D3 uit korstmossen. De algen zijn afkomstig van gecontroleerde teelt in een beschermde omgeving. Daardoor is niet alleen de kwaliteit en zuiverheid gegarandeerd, maar ook de duurzaamheid omdat deze manier van telen en oogsten het mariene ecosysteem ontziet.

Bonusan Algenolie