Smeets & Graas logo

Visolie

Visolie

Themaweek Social Media: week van de Visolie

Deze week hebben we op social media extra aandacht voor visolie producten. Visolie is rijk aan de zogenaamde essentiële Omega-3 vetzuren EPA en DHA. Deze komen vooral voor in vette vissoorten zoals makreel, zalm, haring en sardines.

Voor iedereen die niet voldoende (vette) vis eet, of veel omega-6 vetzuren in zijn of haar dieet heeft, zijn visolie supplementen een uitkomst. Visolie is heel veilig en hoge doseringen (tot in ieder geval 5 gram) zijn geheel veilig voor volwassenen.

Naar visolie overzicht

Hoe herken je een kwalitatief visolieproduct:

- hoge concentratie EPA en DHA (minimaal 500 mg omega-3 vetzuren)

- gezuiverd van gifstoffen zoals zware metalen en dioxines

- toegevoegd antioxidant (bijvoorbeeld vitamine E) ter bescherming tegen oxidatie

- afkomstig van duurzaam gevangen vis (MSC-keurmerk)

Bij al onze visoliën is dit uiteraard het geval en we bieden een ruime keuze: voor kinderen, voor topsporters, voor zwangere vrouwen en voor jou. Mocht je hulp nodig hebben bij de het maken van de juiste keuze: ons adviesteam helpt je graag met een persoonlijk advies.

Naar visolie overzicht

Eigen merk

We zijn erg trots op de visolie van ons eigen merk Smeets & Graas: Fish Oil EPA-DHA van wilde vis uit Alaska. Omdat we dit product zelf hebben ontwikkeld kunnen we garanderen dat het zuiver is, hoog geconcentreerd en 100% duurzaam (MSC gecertificeerd). En dat tegen een zeer gunstige prijsstelling.

Smeets & Graas Fish Oil EPA-DHA

Visolie voor kinderen

Kinderen eten over het algemeen niet graag vis en zijn ook niet echt gek op grote capsules slikken. Daarom hebben we speciaal voor de allerkleinsten een aantal makkelijk in te nemen visolieproducten met een lekker smaakje. Als kauwbare capsule of in vloeibare vorm (lekker in bijvoorbeeld vruchtensap, appelmoes of over de yoghurt).

Visolie voor kinderen