Toegevoegd aan je winkelmandje

Kwaliteit en zuiverheid van visolie

Zuivere visolie

Zuiverheid speelt bij visolie een belangrijke rol. De reden hiervoor is de in vis aanwezige vervuiling die terecht kan komen in visoliecapsules. Het gaat dan om onder andere dioxines, PCB's en zware metalen zoals kwik. Er zijn meerdere manieren waarop visolie gezuiverd kan worden en de verkregen zuiverheid hangt sterk af van de gebruikte zuiveringsmethode.

logo Minami

EFP zuiveringsmethode

De zuiveringsmethode die de meest zuivere visolie oplevert is EFP (Environment Friendly Purified). Visolie van Minami is momenteel de enige visolie die gezuiverd wordt met behulp van deze bijzondere EFP-zuiveringsmethode.

productieschema EFP-productieproces

Alle visolieproducten van Minamiworden geproduceerd met het unieke en gepatenteerde EFP-productieproces. EFP biedt u de volgende garanties:

• Zeer hoge concentratie Omega-3
• Allerlaagste concentratie dioxines, PCB's en zware metalen
• 0% verzadigd vet
• 0% transvetzuren
• 0% cholesterol
• Geen gebruik van chemicaliën of oplosmiddelen
• Distillatie op lage temperatuur (35 graden Celcius)
• Superieur in vergelijking met andere visoliën

Minami legt zichzelf de strengste productienormen op inzake zuiverheid en milieuvriendelijkheid. Zij streeft ernaar om de beste omega-3 supplementen ter wereld te produceren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de meest veeleisende klanten - van Scandinavië tot Nieuw-Zeeland - kiezen voor Minami.

EFP

Iedere batch wordt gecontroleerd

Minami is de enige visoliefabrikant die alle batches visolie volledig laat analyseren en de resultaten van deze analyses publiceert op hun website. En met een goede reden: Minami produceert de zuiverste visolie.

Deze Top Visolie bekijken

Eco logo's

logo Minami

De vijf garanties van Minami

1. Onze producten bevatten 85 tot 95% zuivere omega-3 per capsule. Zo hoeft u dagelijks slechts één capsule in te nemen.

2. PCB’s, dioxines en zware metalen liggen beneden de detectielimiet. Met andere woorden: onze producten hebben de hoogst mogelijke zuiverheid.

3. Deze zuiverheid en eco-bewuste aanpak van de productie werd bekroond met het EMAS-certificaat, de hoogste Europese standaard.

4. Er werd bij het zuiveren van de visolie geen gebruik gemaakt van chemische solventen en wij gebruiken geen verzadigde vetten als 'vullers' voor onze capsules. Wij werken met 100% EFP-extractie op zeer lage temperatuur.

5. De werkzaamheid van onze producten is wereldwijd door toponderzoekers wetenschappelijk bewezen. Wij werken wereldwijd samen met verschillende universiteiten, die MorEPA, PlusEPA en andere producten van Minami Nutrition hebben uitgekozen als meest zuivere, optimaal gedoseerde producten voor het doen van onderzoek naar de invloed van omega-3 voor diverse gezondheidsindicaties.