Dit product gaat uit het assortiment. Nog 2 op voorraad. Op=op!

Ginkgo biloba

Ginkgo biloba van Ortholon bevat in tegenstelling tot veel andere Ginkgo supplementen geen vulstoffen en wordt meteen door het lichaam opgenomen waar het zijn werk kan doen.

U merkt meteen het effect van het zuivere Ginkgo biloba-extract. Ortholon Ginkgo biloba draagt bij aan een normale psychologische functie en ondersteunt de normale werking van het hart en bloedvaten.

Aanbevolen soortgelijk product:
- Ginkgo Biloba | Jarrow Formulas

GlutenvrijVegetarischVeganistischNiet Genetisch Gemanipuleerd

Klik hier en vraag advies over dit product

Toepassingen

  • Draagt bij aan een normale psychologische functie
  • Ondersteunt de normale werking van hart en bloedvaten

Kenmerken

  • Zuivere Ginkgo biloba

Houdbaar tot
september 2016


Gebruiksaanwijzing
2 x daags 1 capsule, bij voorkeur in te nemen bij de maaltijd. De maximale dosering is 4 capsules, tenzij anders geadviseerd.

Trustpilot waardering: Uitstekend


stars

Smeets & Graas scoorde gemiddeld een 9,3 uit 10 met 317 reviews.

Ingrediënten per 2 capsules (dagdosering):
IngrediëntInhoudIE/IUADH/RI
Ginkgo Biloba extract (50:1) (24% flavoglycosides)120 mg 
Toelichting op de samenstellingIE/IU = Internationale Eenheden/Units. IE/IUs worden uitsluitend gebruikt bij vitamine A, D en E. De exacte definitie van 1 IE/IU verschilt van stof tot stof en wordt vastgesteld door internationale afspraken.

De Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) is een richtlijn voor de inname van vitaminen, vetten en andere voedingsstoffen. Voor Nederland worden de termen ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) of RI (Referentie Inname) gehanteerd. Deze twee zijn in getal gelijk.
Gebruiksaanwijzing2 x daags 1 capsule, bij voorkeur in te nemen bij de maaltijd. De maximale dosering is 4 capsules, tenzij anders geadviseerd.

Houd u aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Voedingssupplementen dienen niet gebruikt te worden als vervanging voor een gevarieerde voeding. Meer gebruiksadviezen.
WaarschuwingNiet gebruiken tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding. Dit product kan de werking van geneesmiddelen, met name antistollingsmiddelen, beinvloeden.
Allergie informatieDit product is vrij van suiker, gist, lactose, gluten, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen, GMO's (genetisch gemanipuleerde organismen), dierlijke bestanddelen. Dit product is hypo-allergeen. Geschikt voor veget
Voor wieJongeren en volwassenen.
Grootte60 vegetarische capsules
Houdbaar totseptember 2016
IngrediëntenCellulose (vulstof), cellulosederivaat (V-caps), ginkgo biloba extract.
Meer informatie over deze stoffen
BewaringBij voorkeur op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast. Buiten het bereik van kinderen houden.
Laatste wijziging19 maart 2015

Vraag Advies

 

Leeg laten
Email adres
Vraag
 

Alle gegevens en informatie die u ons toestuurt worden vertrouwelijk behandeld. Uw informatie wordt nooit aan derden verstrekt. Zie voor meer hierover de Privacy en Cookies pagina.

Disclaimer

Over uw gezondheid

U wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan uw (huis)arts of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen.

In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de verstrekte informatie uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en is u verstrekt door niet medisch bevoegde medewerkers. Daarnaast raden wij u aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of reeds verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze websites of in onze correspondentie met u (via email of telefonisch).

De supplementeninformatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige, veelvoorkomende en alledaagse klachten. Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen vóórkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.

Over zwangerschap en borstvoeding

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven bedoeld is dient u, indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst een arts of andere deskundige te raad plegen alvorens het product te gebruiken.

Over kinderen

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het op kinderen gericht is dient u eerst een arts of andere deskundige te raad plegen alvorens het aan een kind te geven.

Afwijkende Waarschuwingen

Doordat verschillende fabrikanten van voedingssupplementen uiteenlopende gezondheidswaarschuwingen leveren kiezen we ervoor om soms af te wijken van de geleverde adviezen en/of extra waarschuwingen te vermelden. Bij belangrijke waarschuwingen gaan wij uit van de onlangs (najaar 2013) door de NPN uitgebrachte adviezen over het gebruik van waarschuwingsteksten.

Over de informatie op deze website

Ondanks dat alle informatie op onze websites en in onze emails met zorg en aandacht zijn samengesteld, is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is.

Gebruikers van onze informatiebronnen kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. Het gebruiken of toepassen van de informatie is volledig op eigen risico en verantwoordelijkheid van de gebruiker.

Contact

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Of ga naar de Veelgestelde Vragen pagina.