Homepage Smeets en Graas Home Productwijzer FAQ Contact
 

Ginkgo biloba

Ginkgo biloba van Ortholon bevat in tegenstelling tot veel andere Ginkgo supplementen geen vulstoffen en wordt meteen door het lichaam opgenomen waar het zijn werk kan doen.

U merkt meteen het effect van het zuivere Ginkgo biloba-extract. Ortholon Ginkgo biloba draagt bij aan een normale psychologische functie en ondersteunt de normale werking van het hart en bloedvaten.

Aanbevolen soortgelijk product:
- Ginkgo Biloba | Jarrow Formulas

Glutenvrij Vegetarisch Veganistisch Niet Genetisch Gemanipuleerd

Toepassingen Ginkgo Biloba 24:
• Draagt bij aan een normale psychologische functie
• Ondersteunt de normale werking van hart en bloedvaten
Kenmerken:
• Zuivere Ginkgo biloba

Houdbaarheid: mei 2015

Gebruiksaanwijzing:
2 x daags 1 capsule, bij voorkeur in te nemen bij de maaltijd. De maximale dosering is 4 capsules, tenzij anders geadviseerd.

Houd u aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Meer gebruiksadviezen.
€ 16,95
60 vegetarische capsules
Prijs per stuk bij afname van:
2    stuks:   € 15,26   (10%)
3-4 stuks:   € 14,41   (15%)
5    stuks:   € 13,56   (20%)
De kortingen van 10%, 15% en 20% gelden ook bij bestellingen waarbij verschillende producten worden gecombineerd.
Levertijd
Op voorraad, direct leverbaar
Verzendkosten
Nederland en België: geen verzendkosten bij bestellingen boven de 19,90 euro, anders 4,95 euro
Samen-Nog-Beter
afbeelding Samen-Beter: Ginkgo Biloba 24 + <a href='/jarrow-formulas/opcs+95_(druivenpit_extract).php' class='link3' >OPCs+95 (Druivenpit Extract)</a>afbeelding Samen-Beter: Ginkgo Biloba 24 + <a href='/jarrow-formulas/opcs+95_(druivenpit_extract).php' class='link3' >OPCs+95 (Druivenpit Extract)</a>afbeelding Samen-Beter: Ginkgo Biloba 24 + <a href='/jarrow-formulas/opcs+95_(druivenpit_extract).php' class='link3' >OPCs+95 (Druivenpit Extract)</a>
Samen-Beter: Ginkgo Biloba 24 + OPCs+95 (Druivenpit Extract)
Info: 60 vegetarische capsules + 100 gelatine capsules

Van: € 46,90 voor € 42,21
Samen-nog-beter: 10,0% korting en geen verzendkosten. Totale besparing: € 9,64
3-pack
afbeelding product afbeelding product afbeelding product
Ginkgo Biloba 24 (3x 60 vegetarische capsules)
Van: € 50,85 voor € 43,22
Op deze combinatie krijgt u 15% korting en hoeft u geen verzendkosten te betalen. Totale besparing: € 7,63
Ingrediënten & Gebruiksadvies
Ingrediënten per 2 capsules:
Ginkgo biloba extract 50:1 (24% ginkgo-flavoglycosides): 120 mg
Gebruiksaanwijzing
2 x daags 1 capsule, bij voorkeur in te nemen bij de maaltijd. De maximale dosering is 4 capsules, tenzij anders geadviseerd.

Houd u aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Meer gebruiksadviezen.
Waarschuwing
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding. Dit product kan de werking van geneesmiddelen, met name antistollingsmiddelen, beinvloeden.
Voor wie
Jongeren en volwassenen.
Grootte
60 vegetarische capsules
Houdbaarheid
mei 2015
Overige ingrediënten
Cellulose, cellulose (capsule).
Allergie informatie
Dit product is vrij van suiker, gist, lactose, gluten, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen, GMO's (genetisch gemanipuleerde organismen), dierlijke bestanddelen. Dit product is hypo-allergeen. Geschikt voor vegetariƫrs en veganisten.
Bewaring
Bij voorkeur op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast. Buiten het bereik van kinderen houden.
Laatste pagina wijziging
9 februari 2014
Hulp nodig bij uw keuze?
Wilt u advies over een van onze producten dan kunt u ons geheel vrijblijvend een vraag stellen via het onderstaande formulier.
Aanhef
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Uw vraag
Alle velden moeten worden ingevuld
Privacy
De gegevens die u aan ons doorstuurt, hetzij voor een vraag of opmerking, hetzij wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief zullen vertrouwelijk worden behandeld. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Zie verder ook de klantenservicepagina.
Disclaimer
Over uw gezondheid
U wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan uw (huis)arts of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen.
In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de verstrekte informatie uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en is u verstrekt door niet medisch bevoegde medewerkers. Daarnaast raden wij u aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of reeds verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze websites of in onze correspondentie met u (via email of telefonisch).
De supplementeninformatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige, veelvoorkomende en alledaagse klachten. Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen vóórkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.
Over zwangerschap en borstvoeding
Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven bedoeld is dient u, indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst een arts of andere deskundige te raad plegen alvorens het product te gebruiken.
Over kinderen
Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het op kinderen gericht is dient u eerst een arts of andere deskundige te raad plegen alvorens het aan een kind te geven.
Afwijkende Waarschuwingen
Doordat verschillende fabrikanten van voedingssupplementen uiteenlopende gezondheidswaarschuwingen leveren kiezen we ervoor om soms af te wijken van de geleverde adviezen en/of extra waarschuwingen te vermelden. Bij belangrijke waarschuwingen gaan wij uit van de onlangs (najaar 2013) door de NPN uitgebrachte adviezen over het gebruik van waarschuwingsteksten.
Over de informatie op deze website
Ondanks dat alle informatie op onze websites en in onze emails met zorg en aandacht zijn samengesteld, is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is.
Gebruikers van onze informatiebronnen kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. Het gebruiken of toepassen van de informatie is volledig op eigen risico en verantwoordelijkheid van de gebruiker.
Contact
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande vragen, neem dan gerust contact met ons op.
Merk supplementen
Soort supplementen
Ons bedrijf
Service