Caprystatin

Nutrisan

29,25
90 tabl

Meer caprylzuur producten

Caprystatin

Caprystatin bevat een uniek vetzuurmengsel uit kokosolie met een gestandaardiseerde hoeveelheid van het middellange-keten-vetzuur caprylzuur. Caprystatin is zodanig samengesteld dat het caprylzuur langzaam (slow released) vrijkomt in de darm. Op die manier wordt de actieve stof beter verspreid in het darmstelsel. Dankzij de middellange ketenlengte gaat caprylzuur vervolgens rechtstreeks vanuit de darm naar de lever waar dit vetzuur vrij snel gebruikt wordt.

Klik hier en vraag advies over dit product

Houdbaar tot

augustus 2016

Gebruiksaanwijzing

1 tot 3 tabletten, tweemaal per dag (de dosering geleidelijk - wekelijks - verhogen).

  • Besteltip: Samen-Nog-Beter

  • Besteltip: Samen-Nog-Goedkoper

Meer informatie

  • Smeets & Graas heeft goede relaties met Nutrisan en kan uitgebreide adviezen geven over de producten en het gebruik hiervan.

     

    Nutrisan heeft volledige controle over alle bewerkings- en productieprocessen vanaf de inkoop van de grondstoffen tot en met de verzending van de eindproducten. Ook beschikt Nutrisan over een ISO 22000 certificatie (door SGS). De normering geeft een verdere garantie aan kwaliteit en veiligheid van de Nutrisan productlijn.

    Nutrisan zoekt altijd naar de meest innovatieve producten op de markt die een belangrijke bijdrage leveren aan de weerbaarheid en het zelfherstellend vermogen van ons lichaam.

Samenstelling per tablet (dagdosering):

Ingredient Inhoud IE/IU ADH/RI
Caprylzuur (magnesiumcaprylaat)100 mg  
- Magnesium7 mg 2%