Homepage Smeets en Graas Home Productwijzer FAQ Contact
 

Caprystatin

Caprystatin bevat een uniek vetzuurmengsel uit kokosolie met een gestandaardiseerde hoeveelheid van het middellange-keten-vetzuur caprylzuur. Caprystatin is zodanig samengesteld dat het caprylzuur langzaam (slow released) vrijkomt in de darm. Op die manier wordt de actieve stof beter verspreid in het darmstelsel. Dankzij de middellange ketenlengte gaat caprylzuur vervolgens rechtstreeks vanuit de darm naar de lever waar dit vetzuur vrij snel gebruikt wordt.


Houdbaarheid: juni 2015

Gebruiksaanwijzing:
1 tot 3 tabletten, tweemaal per dag (de dosering geleidelijk - wekelijks - verhogen).

Houd u aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Meer gebruiksadviezen.
€ 29,25
90 tabletten
Gratis verzending!
Prijs per stuk bij afname van:
2    stuks:   € 26,33   (10%)
3-4 stuks:   € 24,86   (15%)
5    stuks:   € 23,40   (20%)
De kortingen van 10%, 15% en 20% gelden ook bij bestellingen waarbij verschillende producten worden gecombineerd.
Levertijd
2-5 werkdagen levertijd
Verzendkosten
Nederland en België: geen verzendkosten bij bestellingen boven de 19,90 euro, anders 4,95 euro
Samen-Nog-Beter
afbeelding Samen-Beter: Caprystatin + <a href='/nutrex/astaxanthine_6_mg_bioastin.php' class='link3' >Astaxanthine 6 mg BioAstin</a>afbeelding Samen-Beter: Caprystatin + <a href='/nutrex/astaxanthine_6_mg_bioastin.php' class='link3' >Astaxanthine 6 mg BioAstin</a>afbeelding Samen-Beter: Caprystatin + <a href='/nutrex/astaxanthine_6_mg_bioastin.php' class='link3' >Astaxanthine 6 mg BioAstin</a>
Samen-Beter: Caprystatin + Astaxanthine 6 mg BioAstin
Info: 90 tabletten + 60 vegetarische softgel capsules

Van: € 59,20 voor € 53,28
Samen-nog-beter: 10,0% korting en geen verzendkosten. Totale besparing: € 10,87
3-pack
afbeelding product afbeelding product afbeelding product
Caprystatin (3x 90 tabletten)
Van: € 87,75 voor € 74,59
Op deze combinatie krijgt u 15% korting en hoeft u geen verzendkosten te betalen. Totale besparing: € 13,16
Meer informatie

Smeets & Graas heeft goede relaties met Nutrisan en kan uitgebreide adviezen geven over de producten en het gebruik hiervan.

Nutrisan heeft volledige controle over alle bewerkings- en productieprocessen vanaf de inkoop van de grondstoffen tot en met de verzending van de eindproducten. Ook beschikt Nutrisan over een ISO 22000 certificatie (door SGS). De normering geeft een verdere garantie aan kwaliteit en veiligheid van de Nutrisan productlijn.

Nutrisan zoekt altijd naar de meest innovatieve producten op de markt die een belangrijke bijdrage leveren aan de weerbaarheid en het zelfherstellend vermogen van ons lichaam.

Ingrediënten & Gebruiksadvies
Ingrediënten per tablet:
Caprylzuur (als magnesiumcaprylaat; 7 mg magnesium - 2% ): 100 mg
Gebruiksaanwijzing
1 tot 3 tabletten, tweemaal per dag (de dosering geleidelijk - wekelijks - verhogen).

Houd u aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Meer gebruiksadviezen.
Waarschuwing
Capsules niet openen of kauwen. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding. Niet gebruiken als u last heeft van colitis, gastritis of met maag- of darmzweren.
Voor wie
Jongeren en volwassenen.
Grootte
90 tabletten
Houdbaarheid
juni 2015
Bewaring
Bij voorkeur op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast. Buiten het bereik van kinderen houden.
Laatste pagina wijziging
28 januari 2014
Hulp nodig bij uw keuze?
Wilt u advies over een van onze producten dan kunt u ons geheel vrijblijvend een vraag stellen via het onderstaande formulier.
Aanhef
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Uw vraag
Alle velden moeten worden ingevuld
Privacy
De gegevens die u aan ons doorstuurt, hetzij voor een vraag of opmerking, hetzij wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief zullen vertrouwelijk worden behandeld. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Zie verder ook de klantenservicepagina.
Disclaimer
Over uw gezondheid
U wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan uw (huis)arts of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen.
In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de verstrekte informatie uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en is u verstrekt door niet medisch bevoegde medewerkers. Daarnaast raden wij u aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of reeds verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze websites of in onze correspondentie met u (via email of telefonisch).
De supplementeninformatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige, veelvoorkomende en alledaagse klachten. Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen vóórkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.
Over zwangerschap en borstvoeding
Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven bedoeld is dient u, indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst een arts of andere deskundige te raad plegen alvorens het product te gebruiken.
Over kinderen
Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het op kinderen gericht is dient u eerst een arts of andere deskundige te raad plegen alvorens het aan een kind te geven.
Afwijkende Waarschuwingen
Doordat verschillende fabrikanten van voedingssupplementen uiteenlopende gezondheidswaarschuwingen leveren kiezen we ervoor om soms af te wijken van de geleverde adviezen en/of extra waarschuwingen te vermelden. Bij belangrijke waarschuwingen gaan wij uit van de onlangs (najaar 2013) door de NPN uitgebrachte adviezen over het gebruik van waarschuwingsteksten.
Over de informatie op deze website
Ondanks dat alle informatie op onze websites en in onze emails met zorg en aandacht zijn samengesteld, is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is.
Gebruikers van onze informatiebronnen kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. Het gebruiken of toepassen van de informatie is volledig op eigen risico en verantwoordelijkheid van de gebruiker.
Contact
Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande vragen, neem dan gerust contact met ons op.
Merk supplementen
Soort supplementen
Ons bedrijf
Service