Caprystatin

Caprystatin bevat een uniek vetzuurmengsel uit kokosolie met een gestandaardiseerde hoeveelheid van het middellange-keten-vetzuur caprylzuur. Caprystatin is zodanig samengesteld dat het caprylzuur langzaam (slow released) vrijkomt in de darm. Op die manier wordt de actieve stof beter verspreid in het darmstelsel. Dankzij de middellange ketenlengte gaat caprylzuur vervolgens rechtstreeks vanuit de darm naar de lever waar dit vetzuur vrij snel gebruikt wordt.

Klik hier en vraag advies over dit product

Houdbaar tot
augustus 2016


Gebruiksaanwijzing
1 tot 3 tabletten, tweemaal per dag (de dosering geleidelijk - wekelijks - verhogen).

Trustpilot waardering: Uitstekend


stars

Smeets & Graas scoorde gemiddeld een 9,3 uit 10 met 323 reviews.

Besteltip: Samen-Nog-Beter

Besteltip: Samen-Nog-Goedkoper

3x Caprystatin

90 tabletten

Meer informatie

Smeets & Graas heeft goede relaties met Nutrisan en kan uitgebreide adviezen geven over de producten en het gebruik hiervan.

 

Nutrisan heeft volledige controle over alle bewerkings- en productieprocessen vanaf de inkoop van de grondstoffen tot en met de verzending van de eindproducten. Ook beschikt Nutrisan over een ISO 22000 certificatie (door SGS). De normering geeft een verdere garantie aan kwaliteit en veiligheid van de Nutrisan productlijn.

Nutrisan zoekt altijd naar de meest innovatieve producten op de markt die een belangrijke bijdrage leveren aan de weerbaarheid en het zelfherstellend vermogen van ons lichaam.

Ingrediënten per tablet (dagdosering):
IngrediëntInhoudIE/IUADH/RI
Caprylzuur (magnesiumcaprylaat)100 mg 
  - Magnesium7 mg 2%
Toelichting op de samenstellingIE/IU = Internationale Eenheden/Units. IE/IUs worden uitsluitend gebruikt bij vitamine A, D en E. De exacte definitie van 1 IE/IU verschilt van stof tot stof en wordt vastgesteld door internationale afspraken.

De Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) is een richtlijn voor de inname van vitaminen, vetten en andere voedingsstoffen. Voor Nederland worden de termen ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) of RI (Referentie Inname) gehanteerd. Deze twee zijn in getal gelijk.
Gebruiksaanwijzing1 tot 3 tabletten, tweemaal per dag (de dosering geleidelijk - wekelijks - verhogen).

Houd u aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Voedingssupplementen dienen niet gebruikt te worden als vervanging voor een gevarieerde voeding. Meer gebruiksadviezen.
WaarschuwingCapsules niet openen of kauwen. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding. Niet gebruiken als u last heeft van colitis, gastritis of met maag- of darmzweren.
Allergie informatieDit product is vrij van tarwe, gluten, soja, zuivel, eieren, vis/schaaldieren, pinda's/noten. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Voor wieJongeren en volwassenen.
Grootte90 tabletten
Houdbaar totaugustus 2016
BewaringBij voorkeur op een koele, droge en donkere plaats bewaren. Niet in de koelkast. Buiten het bereik van kinderen houden.
DistributeurOrthonutrients BV
Leemskuilen 1B
5563 CK Westerhoven
040-2076095
info@ortho-nutrients.com
Laatste wijziging3 februari 2015

Vraag Advies

 

Leeg laten
Email adres
Vraag
 

Alle gegevens en informatie die u ons toestuurt worden vertrouwelijk behandeld. Uw informatie wordt nooit aan derden verstrekt. Zie voor meer hierover de Privacy en Cookies pagina.

Disclaimer

Over uw gezondheid

U wordt aangeraden om medische vragen, klachten of symptomen tijdig voor te leggen aan uw (huis)arts of andere professionele zorgverleners teneinde professioneel onderzoek, diagnostiek en mogelijk medische zorg te ontvangen.

In gevallen van ziekten, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de verstrekte informatie uitsluitend bedoeld ter ondersteuning en is u verstrekt door niet medisch bevoegde medewerkers. Daarnaast raden wij u aan om het tijdig zoeken van professionele zorg nooit uit te stellen of reeds verkregen medisch advies nooit te veronachtzamen op basis van de door ons verstrekte informatie op onze websites of in onze correspondentie met u (via email of telefonisch).

De supplementeninformatie moet worden gezien als algemene richtlijn die geldt bij niet-ernstige, veelvoorkomende en alledaagse klachten. Omdat ook bij minder ernstige klachten complicaties of bijwerkingen kunnen vóórkomen, is het van belang dat bij twijfel en bij aanhoudende of toenemende klachten professionele medische hulp wordt ingeroepen.

Over zwangerschap en borstvoeding

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven bedoeld is dient u, indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, eerst een arts of andere deskundige te raad plegen alvorens het product te gebruiken.

Over kinderen

Als bij een product niet expliciet vermeld staat dat het op kinderen gericht is dient u eerst een arts of andere deskundige te raad plegen alvorens het aan een kind te geven.

Afwijkende Waarschuwingen

Doordat verschillende fabrikanten van voedingssupplementen uiteenlopende gezondheidswaarschuwingen leveren kiezen we ervoor om soms af te wijken van de geleverde adviezen en/of extra waarschuwingen te vermelden. Bij belangrijke waarschuwingen gaan wij uit van de onlangs (najaar 2013) door de NPN uitgebrachte adviezen over het gebruik van waarschuwingsteksten.

Over de informatie op deze website

Ondanks dat alle informatie op onze websites en in onze emails met zorg en aandacht zijn samengesteld, is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is.

Gebruikers van onze informatiebronnen kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie. Het gebruiken of toepassen van de informatie is volledig op eigen risico en verantwoordelijkheid van de gebruiker.

Contact

Heeft u naar aanleiding van het bovenstaande vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Of ga naar de Veelgestelde Vragen pagina.